Connected2 Me Hesap Silme

Connected2 Me Hesap Silme

Anonim olarak insanların birbirleri ile mesajlaşmasına olanak sağlayan uygulamalar son zamanlarda iyice artmış, birçok kişinin gün içerisinde yeni arkadaşlıklar edinmek için kullandığı uygulamalardan birisi haline gelmiştir. Anonim uygulamaların en büyük avantajı kişinin kendi kimliğini gizli olarak sunulması olarak gösterilmekte. Platform içerisindeki tüm kullanıcılar, kendi bilgilerini konuştuğu kişiye açmadığı sürece kendi hakkındaki bilgileri açık olarak gösterilmediği bildirilmekte. Bu tür uygulamalar üzerinden başlatılan sanal arkadaşlıkların nadiren bazıları gerçek arkadaşlığa dönerek evliliğe kadar giden olumlu sonuçlar meydana getirdiği dahi iddia edilmekte. Bununla beraber uygulama üzerinden taciz ve sözlü şiddete de maruz kalan kişilerin bir hayli fazla olduğunu görmek de mümkün.

Connected2 Me kullanan birçok kişi, zaman içerisinde vakit geçirdikleri bu platform içerisinden kesin olarak ayrılmak isterler. Birçok kişi Connected2 Me Hesap Silme işleminin nasıl olduğunu, hesapların kalıcı olarak silinip silinmediğini merak etmektedirler. Bu konuda yaptığımız araştırmalara göre sizlere bir olumlu bir de olumsuz haberimiz bulunmakta. Olumsuz haber; Connected2 Me bünyesinde yer alan hesapların kalıcı olarak silinmesine izin vermediğini açıklamış durumda. Olumlu haberimizde ise platformdan ayrılmak isteyen kişilerin hesaplarını süresiz olarak dondurabilme imkanına sahip olduklarını söyleyebiliriz. Connected2 Me Hesap Silme ya da dondurma işlemlerinin nasıl olduğuna değinecek olursak;

Connected2 Me Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Connected2 Me, bir mobil uygulama olmasından dolayı bünyesinde yapılacak tüm işlemler mobil uygulama üzerinden yapılmaktadır. Eğer uygulamayı sildi iseniz hesabınızı dondurmak için tekraradan indirmeniz gerekecektir. Uygulama üzerinden hesaplarına giriş yapan kişiler;

  • Hesaplarına mobil uygulama üzerinden giriş yapan kişiler sol alt kısımda yer alan profil sekmesine tıklayarak profillerine girmelidir.
  • Profil kısmında Connected2 Me hesapları ile ilgili tüm ayrıntıları gören kişiler sağ üst kısımda yer alan Ayarlar sekmesine tıklamaları gerekmektedir.
  • Ayarlar, hesaplarınız ile ilgili teknik olarak yapılması gereken bölümleri içermektedir. Burada listeler halinde sunulan seçenekler arasında “Hesabımı Dondur” bölümünün listelendiğini görebilirsiniz.
  • Hesabımı Dondur kısmına tıkamanız ile beraber sizlerden bir uygulama şifresi isteyecektir. Uygulama için oluşturduğunuz şifreyi girmeniz durumunda artık hesabınızın dondurulduğunu görebilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.