Facebook’ta Hesap Silme Ve Dondurma İşlemleri Nasıl Yapılır?

Facebook’ta Hesap Silme Ve Dondurma İşlemleri Nasıl Yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Dünya genelinde Facebook uygulamasının o kadar yaygın bir kullanımı var ki nerdeyse kullanmayan yok gibi bir durum ortaya çıkıyor. Bu kadar yaygın olması kullanıcıların birden fazla sahte hesap açma gibi durumlara da yöneltebilmektedir. Birden fazla sahte hesap açıp bu hesapları yönetemeyen kişilerde mecburen Facebook’ta hesap silme ve dondurma işlemleri aracılığıyla fazla olan hesaplarından kurtulmak istiyorlar.

Facebook Hesap Silme

Bu işlemleri bilgisayar ve akıllı telefonunuzdan rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu işlemler için aşamaları anlatmaya başlayarak size bu konuda gerekli desteği sağlamak istiyoruz. Bilgisayardan yapacaksanız öncelikle sileceğiniz facebook hesabını giriş yapmalısınız. Hesabınızın ‘’Ayarlar’’ kısmına girerek açılan sayfanın sol üst kısmında ‘’Güvenlik’’ yazan kısma giriş yapınız. Güvenlik kısmının en alt bölümünde ‘’Hesabı dondur’’ kısmını tıklayınız. Tıkladıktan sonra düzenle basarak tekrar hesabı dondur kısmına basarak hesap dondurma onaylanır. Hesap silme işlemi ise hesap dondurma işlemi yapıldıktan sonra eğer hesabınıza tekrardan giriş yapmazsanız 60 gün içinde hesabınız silinecektir. Bilgisayardan facebook’ta hesap silme ve dondurma işlemleri bu şekildedir.

Mobilden yani telefondan facebook’ta hesap silme ve dondurma işlemleri nasıl yapılıyor ona da göz atmak yararlı olacaktır.Telefonunuzdan facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonra Ayarlar kısmından hesap ayarları kısmına giriyorsunuz.  O bölümün en altında hesabı dondur kısmına giriş yaptıktan sonra sizden facebook şifreniz istenecektir. Şifreye girdikten sonra oradaki seçeneklerden bir süreliğine mi yoksa tamamen mi dondurmak istiyorsunuz seçeneklerinden birini seçerek dondur butonuna basıyorsunuz. Hesabınızı silmek içinde ayarlar kısmından hesabımı sil butonuna basıyorsunuz. Facebook şifrenize girip açılan pencerede doğrulama koduna girildikten sonra hesabınız silinmektedir. İki hafta hesabınıza giriş yapmazsanız kalıcı olarak silinecektir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.