GetContact Hesap Silme

0

GetContact Hesap Silme

Son zamanların en popüler uygulamaları arasında yer alan GetContact, sizi arayan kişinin kim olduğu hakkında bilgiler vererek bilinmeyen numaralar alanında hizmet vermeye çalışmakta idi. Aynı zamanda uygulama kişilerin başka kişilerin telefon rehberinde nasıl kayıtlı olduğuna dair paylaşımlarda bulunmakta idi. Bir anda popüler hale gelen uygulama, sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalar sayesinde bir anda en nefret edilen uygulama haline geldi. Bu tür uygulamalar kişilerin izni olmadan rehberindeki tüm telefon numaralarını ele geçerek isim – numara datası oluşturmak istemesi birçok kişiden tepki göstermesine neden oldu. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK) başta GetContact olmak üzere bu program gibi hizmet veren 20’dan fazla uygulamanın ülkemizdeki erişimini engelleyerek daha fazla yayılmasının önüne geçmiş durumda.

GetContact adlı uygulamayı daha önceden indirmiş, gerekli izinleri vererek gerçek adları ile profil oluşturmuş kişiler GetContact Hesap Silme işleminin nasıl yapılacağını merak etmektedir. Uygulamaya erişimin olmamasından dolayı hiç kimsenin giriş yapamadığını, hesap silme işleminin nasıl olacağı hakkında hiçbir fikir sahibi olunamadığını söyleyebiliriz. Yaptığımız araştırmalar sonucunda GetContact Hesap Silme işleminin nasıl yapılacağı ile ilgili net sonuçlara ulaşmış durumdayız. Hesap Silme işleminin nasıl yapılacağını dile getirecek olursak;

GetContact Hesabı Nasıl Silinir?

GetContact Hesabı Nasıl Silinir? sorusuna ilk olarak VPN ihtiyacımız ile başlayabiliriz. Android ya da İOS mağazalar içerisinde en çok indirilen VPN’lerden bir tanesini indirip kurarak GetContact uygulamasına giriş yapabilirsiniz. Girişlerin başarılı bir şekilde yapılması ile beraber;

  • GetContact uygulamasına VPN üzerinden giriş yaparak uygulamanın Ayarlar bölümüne giriş yapınız.
  • Ayarlar kısmına giriş yapılması ile beraber gelen seçeneklerden Hakkında alanına geçiş yapınız.
  • Hakkında Bölümü içerisinde er alan Hesap Ayarları Kısmına geçiş yaparak Hesabımı Sil bağlantısını bulunuz.
  • Hesabımı Sil bağlantısına tıklayan kişiler, gerekli onayları vermeleri durumunda hesaplarının başarılı bir şekilde silindiğini göreceksiniz.

Bu tür uygulamalar sizlere anlık olarak çözümler sunmasına karşın haklarınızdaki tüm ayrıntılara, tüm kişisel bilgilerinize erişebilmektedir. Geçtiğimiz günlerde Facebook’un bünyesinde yer alan üyelerin bilgilerini ücretli olarak satmasından sonra şirket değeri %20 oranında düşmüş, birçok kişinin Facebook’a olan güveni sarsılmıştır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.