Periscope Hesabı Silme

Periscope hesabı silmek için yapmanız gereken birkaç tıklama işlemi olacak. Detaylar için yazımızı okuyun.

Periscope Hesabı Silme

Online olarak anlık canlı yayın yapma yazılımı olan Periscope, oldukça yoğun bir tempo ile kullanılıyordu ülkemizde hatırlarsanız. Son zamanlarda yazılımın kullanımına talep iyice azaldı. Çünkü İnstagram ve diğer sosyal medya yazılımları üzerinden artık canlı yayınlar yapılabiliyor ve bu da çok hızlı ilerliyor. Bu yüzden talep, eskisi kadar değil ama yine de var. Peki neler yapabiliriz? Periscope hesabı silme konusunda bilgi arayan arkadaşlarımız için, kısa ve öz bir tanıtım hazırladık.

Persicope Hesabı Silme

Periscope hesabınızın silme işlemini tek adımda gerçekleştirmeniz mümkündür. Bu durumu çözmek adına,

Periscope Hesabımı Nasıl Silebilirim? Diye arama yapan ziyaretçilerimiz için iki farklı yöntem sunuyoruz. İstediğiniz şekilde periscope hesabınızı silebilirsiniz.

https://help.pscp.tv/customer/portal/emails/new

Linkini tıklayabilirsiniz. Yukarıda yer alan link üzerinden bilgilerinizi girdikten sonra, sizlere yardım konusunda yetkililer ulaşacaktır. Bunun dışında doğrudan web üzerinden ya da mobil üzerinden periscope hesap silme işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Mail Atarak Periscope Hesabı Devre Dışı Bırakma

Hesabınızı silmeniz için, (adres: help@periscope.tv) mail olarak bildirim yapmanızı öneriyoruz. Delete Account yazarak (konu başlığı bölümüne) içeriğe de aşağıdakileri ekleyebilirsiniz. Twitter ve Periscope kullanıcı adınızı yazmanız yeterli olacaktır. Hatta onaylı hesap ise işiniz daha kolay. Mobil numarınızı yazın ve size ulaşan destek ekibine durumu anlatarak (mail yoluyla) kapattırın. Bu sayede bir süre içerisinde hesabınız destek ekibi tarafından silinecektir. Bu konuda yapacağınız çalışmalar ve detaylı güncellemeler, her zaman sizin için önemli bir çözüm yaratacaktır.

Periscope Hesabı Devre Dışı Bırakma

1- Öncelikle mobil cihazınızda Scope uygulaması yüklü olmalıdır. Eğer yüklü değilse cihazınıza indiriniz.
2- Scope uygulamasını açınız.

3- Silmek istediğiniz hesabınız ile giriş yapınız.

4- Şimdi uygulamanın sağ üst kısmında yer alan profil sekmesine dokununuz.


5- Açılan sayfada aşağıya doğru inerek “Ayarlar” sekmesine tıklayınız.

6- Ayarlar sekmesinde son olarak, en alt tarafta bulunan “Hesabı Devre Dışı Bırak” butonuna tıklayınız ardından  açılan Gittiğinizi gördüğümüz için üzgünüz penceresindeki “Devre Dışı Bırak” butonuna tıklayarak hesabınızı kapatabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.