Skout Hesabı Silme

0

Skout Hesabı Silme

Son zamanlarda ülkemizde kullanım oranı giderek artan Skout, birçok kişi tarafından merak edilmekte. Bugün, bu yazımız içerisinde başta Skout hakkında bilgiler vererek Skout Hesabı Silme konusundaki merak edilenleri dile getirmeye çalışacağız. Sosyal medya uygulaması olmasına karşın rakiplerinden farkı oldukça net bir şekilde görülebilmektedir. Bu ağ, sadece konum tabanlı hizmet vermekte olup çevrenizdeki kişiler ile iletişim kurmanıza olanak sağlamaktadır.  Çevrelerinde uygulamayı kullanan kişiler ile iletişim kurulmasını sağlayan uygulama aynı zamanda bir sohbet uygulaması olarak da adlandırılmaktadır. Faaliyetlerini hem İOS hem de Android platformu üzerinden eş zamanlı olarak yürütmektedir. 2007 yılında geliştirilen uygulama şu an dünya üzerinde 180 ülkede yayın yapmakta olup 16 farklı dil ile desteklenmektedir.

Popülerliğinden dolayı hesap açan kişiler, zaman içerisinde açtıkları hesapları kapatarak bu uygulamaya veda etmek istemektedirler. Skout Hesabı Silme işlemini uygulama üzerinden nasıl yapıldığını göremeyen kişiler, bu işlemi internet üzerinden araştırmaktadırlar. Bu yazımız içerisinde hesap silme işlemi için yapılması gereken adımları sizlere aşama aşama olarak anlatmaya çalışacağız. Yakın konumunuzda sürekli olarak sizlere gelen mesaj, ileti ve bildirimlerden rahatsız oluyorsanız hesap silme işlemini araştırmanız oldukça normal. Bazı uygulamaları amacı dışında kendi çıkarları için kullanmak isteyen sayısının fazla olduğunu söyleyebiliriz.

Skout Hesabı Nasıl Silinir?

Skout Hesabını silmek isteyen kişiler, ilk olarak Andorid ya da İOS sisteminde yer alan uygulamadan hesaplarına giriş yapmaları gerekmektedir. Hesaplarına giriş yapan kişiler, ilk olarak “Ayarlar” kısmına geçiş yapmaları gerekmektedir. Ayarlar kısmına giriş yapılması ile beraber karşımıza gelen bölümler içerisinden ” Devre Dışı Bırak” şeklinde bir alanın yer aldığını göreceksiniz. Bu işlemin yapılması ile beraber hesabınızın gecici olarak kapatıldığını görebilirsiniz. Skout, hiçbir şekilde 60 gün uygulamalar üzerinden hesaplara giriş yapılmaz ise o hesapları kalıcı olarak tamamen silmektedir. Bu işlemi yapmanız ile beraber 60 gün boyunca hesaplarınıza girmez iseniz hesabınızın kalıcı olarak silindiğini görebilirsiniz. Hesap silme işleminin ardından hesabınıza ilişkin tüm verilerin tamamen kalıcı bir şekilde silineceğini, daha sonra istemeniz durumunda tekrar hesap oluşturabileceğinizi belirtmek istiyoruz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.