Tumblr Hesap Silme

0

Tumblr Hesap Silme

Hem bir sosyal ağ hem de bir blog ortam oluşturmasından dolayı Tumblr’ın gözümüzde oldukça farklı bir yere sahip olduğunu söyleyebiliriz. 2007 yılında kurulmasına karşın ilerleyişini yavaş yavaş sürdüren, günümüzde milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. 2013 yılında Yahoo’nun vermiş olduğu 1,1 milyar dolarlık teklif karşısında satın alınmış, gelişimleri daha kurumsal bir çatı altında yürütülmeye karar verilmiştir. Ülkemizde, internet kullanıcılarının büyük bir bölümü Facebook, Twitter ya da Instagram gibi sosyal alanlar içerisinde vakit geçirmektedir. Tumblr, sadece özel kişiler tarafından sayılı bir şekilde kullanılmaktadır. Kendisine özel bir sisteme sahip olmasından dolayı birçok kişiye karışık geldiğini söyleyebiliriz. Herhangi bir şekilde bu alanda hesap oluşturan kişiler, zaman içerisinde sahip oldukları hesapları silmek isterler. Bu nedenle bugün, bu yazımız içerisinde Tumblr Hesap Silme konusuna değinmeye çalışacağız.

Tumblr Hesap Silmeden Önce Bilinmesi Gerekenler

  • Hesap silme işleminin tamamlanması ile beraber profilinizde yer alan temalar, beğeniler, rebloglar, mesajların tamamı kalıcı bir şekilde silinecektir.
  • Tek yönetimi size ait olan ikinci blogların tamamının silineceğini, o hesaplara dahi erişiminizin bulunmayacağını belirtmek isteriz.
  • Sahip olduğunuz kullanıcı adı, kullanıcı adına ilişkin URL adresi tekrar başka bir kişi tarafından alınabilir hale gelecek.
  • Hesabınıza ait e-posta adresine ilişkin tüm verilerin silineceğinden dolayı daha sonra aynı e-posta ile yeniden üye olabilirsiniz.

Yukarıdaki bilinmesi gerekenleri kabul ediyorsanız hesap silme işleminin nasıl yapılacağından bahsedelim;

Tumblr Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Tumblr Hesap Silme işlemi yapmak isteyen kişiler, ilk olarak hesaplarına giriş yapmaları gerekmektedir. Hesaplarına mobil ya da masaüstünden girmeleri herhangi bir şekilde farketmemektedir. Daha sonrasında ise BU bağlantı adresine giriş yaparak hesap silme ekranı ile karşı karşıya geleceklerdir. Yukarıda dile getirdiğimiz maddeler burada kullanıcılara kısa da olsa gösterilecektir. Hesapları ile ilgili tüm veri ve mesajların silineceğini öğrenen kişiler, gerekli onay işlemini vermeleri durumunda hesap silme işlemi başalanacaktır. Tarayıcının yönlendirmesinin yapılması ile beraber hesapların kalıcı bir şekilde silindiğini görebilirsiniz. Herhangi bir adımda sorun yaşamanız durumunda bizlere Yorum bölümü üzerinden ulaşarak çözüm isteğinde bulunabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.